Inghetata cu caise

de Lau in Dulciuri, 4 Aug 2011 | 2611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca
  • 200 ml iaurt 
  • 6 caise
  • 100 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 5 biscuiti obisnuiti
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu caise:

Se spala si se scot samburii de caise si se taie cuburi mici.

Iaurtul se mixeaza cu zaharul,se adauga frisca batuta bine,caisele,zaharul vanilat si se mixeaza putin impreuna.

Se da la congelator.

Dupa 2 ore se scoate si se mixeaza bine pentru a sparge acele de gheata.

Eu am pus folie alimentara in tava de la guguluf si am turnat inghetata am dat la congelator 2 ore dupa care am adaugat biscuitii si dam din nou la congelator pana la congelarea completa.

Am rasturnat pe o farfurie si am turnat glazura de ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu 2 creme