Inghetata Cerisa

de mimmi in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • 50 g zahar
  • 100 g cirese din ciresata sau 100 g visine din visinata
  • esenta vanilie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata Cerisa:

Mixam oul cu zaharul,cand devine spumos. Se adauga laptele,amidonul si se mai mixeaza putin. Se pune compozitia intr-o cratita la foc mic si se amesteca incontinuu cca 10 minute pana se ingroasa putin.
Se adauga dupa gust esenta de vanilie. Se lasa la racit;dupa ce s-a racit se incorporeaza frisca batuta si se amesteca cu ciresele pisate. Se da la congelator sau se consuma asa sub forma de "spaghete".

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata Cerisa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura turnata cu branza de vaci si cirese