Inele de ceapa pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 8646 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la lili musat si mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc, am adaptat-o putin, iar rezultatul a fost super!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cepa mare
  • 3 linguri faina
  • 1 linguritai amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • o canuta de lapte
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa pane:

se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :))

pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D

TIPS-URI

1

eu le-am stropit cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 10:04

epurasha2bb 1

15.04.2010, 17:31

arata foarte bine, am sa incerc si eu varianta ta! si mie imi plac inelusele astea insa nu mi-a reusit cand am incercat sa fac dar eu le dadusem doar prin ou si faina ca pe dovleceii pane.Aum ca stiu secretul am sa mai incerc odata!mersi!

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 19:59

ms mariana,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv