Inele de ceapa pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 8526 vizualizari

 

aceasta reteta am vazut-o la lili musat si mi-am zis ca trebuie neaparat sa o incerc, am adaptat-o putin, iar rezultatul a fost super!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cepa mare
  • 3 linguri faina
  • 1 linguritai amidon
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • o canuta de lapte
  • 1 ou
  • cascaval ras
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa pane:

se taie ceapa rondele si se da la frigider pt o ora( de ce nu stiu :D )., puneti o folie peste ea k sa nu fie nevoie sa luati frigiderul la spalat :))

pregatim compozitia din toatae ingredientele de mai sus, amestecam pt inceput faina cu laptele, pt a nu se face cocoloase, apoi punem oul, cascavalul ras, sarea, piperul, praful de copt, amidonul..si cred k le-am zis pe taoate :D

TIPS-URI

1

eu le-am stropit cu lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 10:04

epurasha2bb 1

15.04.2010, 17:31

arata foarte bine, am sa incerc si eu varianta ta! si mie imi plac inelusele astea insa nu mi-a reusit cand am incercat sa fac dar eu le dadusem doar prin ou si faina ca pe dovleceii pane.Aum ca stiu secretul am sa mai incerc odata!mersi!

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 19:59

ms mariana,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti