Impletitura

de Sidy in Piine, 2 Mar 2012 | 4079 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau pentru senwich-uri sunt minunate....Sunt putin mai sarate.

 

INGREDIENTE

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura:

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.

Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.

Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.

Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.

Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc  frumos deasupra.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Din aluat ies 6 impletituri mari si pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulouria Thessalonikis (covrigi din zona Salonic)