Iepure cu masline si sos de rosii

de susu in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2014 | 5340 vizualizari

 

iepurele este de crescatorie, cumpar mereu iepure proaspat de la lidl, este bun si acceptabil la pret

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 2 capia rosii
  • 1 capia galben
  • 4 catei de usturoi
  • 1 kg de rosii coapte si pasate
  • marar si patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 bol de maslsine kalamata
  • pasta de tomate
  • foi de dafin
  • piper
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • 1 lgt turmeric
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu masline si sos de rosii:

Legumele se toaca marunt sau se baga la robot separat. Calim usturoiul zdrobit impreuna cu maslinele dupa care adaugam si iepurele. Scoatem totul din oala si calim in uleiul ramas ceapa apoi adaugam pe rand morcovul si ardeiul calind dupa fiecare. Adaugam rosiile si lasam putin sa se lege ca un sos dupa care punem si iepurele taiat bucati. Punem condimente si verdeata apoi dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi