Iepure cu cartofi la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2019 | 3153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lincurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 100 ml vin alb
  • 200 ml supa de pui
  • 4 catei usturoi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi potriviti
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 cutie rosii in sos
  • 6 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi la cuptor:

Carnea de iepure o spalam si o condimentam cu sare si piper.

Intr-o tigaie incingem uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-o oala, pe care o vom da la cuptor. In tigaie adaugam ceapa, usturoiul si morocvul, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam vinul, supa de pui, condimentele si rosiile cu sos.

Lasam sa fiarba impreuna cca 2-3 min, dupa care adaugam peste carne, amestecam si dam la cuptorul incalzit cca 60 -90 minute, depinde cat de batran este iepurele.

Eu in sos am adaugat 6 cartofi taiati in 6, in ultimele 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu afumatura