Iepurasi

de Lau in Prajituri, 21 Apr 2011 | 3646 vizualizari

 

am avut ajutoare in bucatarie si au vrut ei sa decoreze iepurasi,

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g faina
  • 100 g iaurt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste. Adaugam uleiul cate putin(ca la maioneza), esenta  si iaurtul. Omogenizam, apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imparte in 2 compozitia, intr-una se pune cacao si se amesteca bine.

Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina si se toarna din compozitie simultan

Se dau la cuptorul incins la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu morcov (de post)