"Icre false"

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2012 | 9821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gris
  • sare
  • piper
  • ceapa
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre false":

Se fierbe gris in apa cu sare in functie de cate "icre false" doriti sa iasa.Dupa ce este fiert grisul se lasa sa se raceasca.Intre timp facem maioneza,apoi peste maioneza punem pe rand cate o lingura de gris si amestecam cu mixerul,adaugand din cand in cand putina apa sa nu fie prea tare.La sfarsit adaugam sare dupa gust,piper si ceapa data pe razatoare.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre false"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]