Icre de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 4 Mai 2011 | 13073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • ulei
  • vegeta
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de cu seara.

Se pune la fiert in apa cu vegeta.

Cand este fiarta se strecoara si se lasa la racit.

Se pune in robot si se muxeaza adaugand ulei pana rezulta o pasta cremoasa.

Se potriveste de sare.

Eu am impartit in doua castroane.

Intr-un castron am amestecat o ceapa rosie tocata marunt.

In celalalt castron am amestecat 4 catei de usturoi facuti pasta.

Se serveste pe felii de paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită fără prăjeală