Icre de fasole

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2015 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole alba boabe
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 buc telina
  • piper alb
  • boia
  • 2 lg pasta de rosii
  • 1 capatana usturoi
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de fasole:

Fasolea se pune la inmuiat 2-3 ore,apoi se fierbe si se lasa la racit.

Legumele se curata,ceapa si usturoiul se taie iar radacinoasele se dau pe razatoarea mica.

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se adauga ceapa si usturoiul,se calesc putin apoi se pun si radacinoasele,sucul de rosii si putina apa. Se lasa pe foc pana cand se inmoaie legumele.

Se pun legumele peste fasole,se aduga boiaua piperul sare dupa gust si se mixeaza totul.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Se serveste cu masline,muraturi sau dupa bunul plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta