Icre de crap

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 7017 vizualizari

 

delicioase.....

 

INGREDIENTE

  • o cutiuta de icre la sare(din comert)
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • un miez de paine 
  • o ceasca lapte
  • o ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Se lasa icrele la scurs de seara pana dimineata. Se moaie miezul de paine in lapte, se stoarce si se pune peste icre intr-un bol. Se mixeaza adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie. In final se toaca marunt ceapa si se amesteca cu icrele sau se presara deasupra (asa cum am procedat eu) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]