Iahnie de fasole

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 4008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 2 foi dafin
  • 200 g costita sau carne sau ciolan afumat
  • 200 g bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare,
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.
Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie. Intre timp se caleste ceapa si costita, apoi se adauga morcovul si bulionul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasolea care e in ultima apa, se pun verdeturile si condimentele. Apa trebuie sa fie cat sa acopere fasolea. Se da la cuptor cam 2 ore si se lasa sa scada. Se verifica dupa o ora daca are suficienta apa sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat