Iahnie de dovlecei

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 7171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc dovlecei,
  • 3 buc ceapa,
  • 100 ml ulei,
  • 50 g bulion,
  • 1 legatura de marar verde,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de dovlecei:

Dovleceii rasi de coaja se taie in doua pe orizontala si apoi feliute subtiri.

Se vor cali pe rand in ulei bine incins, apoi se scot intr-un caston. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.

Cand incepe sa se rumeneasca adaugam bulionul si stingem cu apa calda.

Adaugam dovleceii, foaia de dafin, cimbrul si lasam la foc mic 5 minute.

Adaugam usturoiul si verdeata tocate marunt. Condimentam cu sare si piper. O mancare delicioasa atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

16.12.2014, 09:48

Gherca Daniela 1

16.12.2014, 09:54

buna

marcela1979 1

16.12.2014, 10:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de mazare