Iahnie de cartofi cu pulpe de pui

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 9161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • verdeata
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de cartofi cu pulpe de pui:

Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Rosiile le decojim  si le mixam,impreuna cu morcovul si ardeiul,pana obtinem o pasta,pe care o adaugam peste ceapa.

Cartofii curatati se taie in 4,pe lungime si se pun peste ceapa si pasta de rosii.Totul se "stinge" cu supa cu carne.Se potriveste gustul de sare si piper si se firbe pana se inmoaie cartofii,fara sa se sfarame.

Mancarea de cartofi nu trebuie sa fie scazuta,ci sa ramana cu sos.

Se poate servi calda sau rece,presarata cu verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de cartofi cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu gutui