Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 4 Apr 2012 | 10340 vizualizari

 

O mâncare specifică bucătăriei rusești.
Se poate servi ca atare sau poate constitui o garnitură la carne/pește.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hrișcă;
  • 1 ceapă;
  • 2 legături de ceapă verde;
  • 2-3 morcovi;
  • delikat de legume;
  • zeamă de lămâie - opțional;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 1 legătură mărar;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami):

Hrișca se pune la umflat în apă fierbinte timp de câteva minute. 

Se călește ceapa în ulei încins, se adaugă morcovii rași, se condimentează, iar la final se adaugă hrișca strecurată.

Se sotează totul câteva minute și gata... 

 

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Hrișca se poate prepara termic, prin fierbere, conform instrucțiunilor de pe pachet sau se poate hidrata cu apă rece - se lasă peste noapte sau apă fierbinte - câteva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 12:07

bun,bun

Ina 1

10.04.2012, 22:15

nici acum n-am gatit hrisca pe care-o am...

DinDragostePentruGatit 1

10.04.2012, 22:23

Ina, ii si vine ei randul.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu leurda