Hribi si pulpe cu usturoi

de maria_claudia in Mancaruri cu carne, 10 Oct 2010 | 5185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de hribi proaspeti
  • 1/2 ceapa
  • usturoi
  • ulei
  • pulpe de pui
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi si pulpe cu usturoi:

Hribii curatati si spalati se fierb cu sare. Cand sunt fierti se clatesc cu apa rece si se strecoara. Se dau prin masina de tocat carne. Intr-o tigaie punem ulei, ceapa si 2 catei de usturoi tocate marunt, se adauga hribii si se calesc 10-15min. Pulpele de pui se fierb si se prajesc. Se serveste cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi si pulpe cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Oana 1

11.10.2010, 21:27

Iamiii, vreau si eu!

iulianatanase 1

25.10.2010, 18:31

Vai de mine ce ai postat tu aicea...pai innebunim cu totul,imi lasa gura apa,bravissima!!!!

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:27

foarte buuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc