Pe cat de simplu, pe atat de savuros si de sanatos...diferit de hamburgerul de la fast fooduri
- Carnea tocata se modeleaza in burgeri, avand grija sa nu fie prea groase. Apoi deasupra se sareaza, pipereaza si daca ne plac picanti punem putin sos piri-piri. Dam la frigider cateva ore . Atentie, nu condimentam carnea tocata, doar burgerii deja modelati.
- Intr-o tigaie teflonata punem putina margarina si cand este incinsa adaugam burgerii si ii prajim la foc mare. Ii facem dupa preferinta, bine facuti, mediu facuti sau doar putin facuti. E foarte important carnea sa fie proaspata.
- desfacem chiflele in jumate si punem burgerii pe o foale de salata, punem cate o felie de rosie deasupra, mustar, ketchup, maioneza (dupa preferinta) si iar salata verde.
Se serveste cu o bere rece .
1
Daca doriti cu branza asezati cate o felie de cascaval deasupra burgerilor inainte de a -i scoate din tigaie
2
pot fi adaugate si alte ingrediente (bacon prajit, ochi de ou,etc). Eu va prezit modul in care eu i-am facut pe ai mei.