Haiose

de kamy in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 8688 vizualizari

 

au iesit cam....cracanate, da-s fff bune

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • gem
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Haiose:

Foaia de aluat am taiat-o patratele(cam 3cm\3cm)si in mijlocul  fiecarui patrat am pus un varf de ling.cu gem de fructe de padure amestecat cu nuca macinata,am indoit pe diagolnala aluatul ca sa rezulte un triunghi si am apasat in colturi ca sa se lipeasca putin(cred ca nu am apasat destul ca s-au cracanat cam tare...in fine).

In tava de la cuptor am pus hartie de copt si haiosele pe ea,am bagat tava in cuptorul incins cam 30 min( la foc mic)

Daca ti-a placut reteta noastra "Haiose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]