Mi-am adus aminte de copilarie. Foarte bune.
Guliile se curata si se scoate mijlocul care se pastreaza.
Se pun in apa cu sare si se fierb 5 minute sa se inmoaie putin.
Se scot si se pun la scurs si racit.
Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei.
Se caleste o ceapa tocata marunt si jumatate de morcov dat pe razatoare pentru 5 minute.
Se presara vegeta, piper, boia si se amesteca.
Se pune carnea si se caleste in continuare pana este patrunsa.
Se adauga si mararul tocat, se amesteca si se lasa la racit.
Cand se raceste se umplu guliile cu amestec de carne.
In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 3 linguri de ulei, ceapa a doua tocata, morcovul si pastarnacul taiate rondele, ardeiul taiat marunt, miezul de gulie maruntit si rosiile.
Se presara cu vegeta, piper si boia.
Deasupra se toarna pasta de tomate diluata in apa.
Se amesteca si se pune capacul.
Se seteaza pe modul High si se lasa 1 ora.
Dupa o ora punem in vas si guliile umplute si lasam inca 2 ore.
La sfarsit le-am bagat in cuptor pentru 15 minute sa capete culoare.
Se servesc calde cu smantana.
Pofta Buna!