Gulas de vita cu spatzle

de Panacris in Vita, 12 Iul 2012 | 6463 vizualizari

 

Dupa cum v-am promis postez mancarica "elaborata" in mare parte de zmeul cel mare.

 

INGREDIENTE

  • bucatele de vita 600 g.,
  • ceapa galbena 3 bucati,
  • ciuperci 1 conserva,
  • ardei grasi 3 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • foaie de dafin,
  • cimbru,
  • pasta de rosii 250 ml.,
  • spatzle 300 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vita cu spatzle:

Ceapa si ardeii se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se dinstuie in putin ulei si apa. Se adauga bucatelele de carne, se lasa sa prinda un pic de culoare, se adauga si ciupercile scurse de zeama. Se asezoneaza de sare, piper, boia, cimbru si foaia de dafin. Se completeaza cu apa, cca. 1000 ml., se inchide ermetic oala minune, Kukta, si se lasa la fiert cca. 60 de minute la foc potrivit.

Intre timp se fierb pastele fainoase, in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si se trec rapid sub un jet de apa rece.

Dupa ce s-a fiert carnea, se adauga pasta de rosii diluata cu putina apa si se mai lasa la fiert cca. 15 minute la foc potrivit. La final se amesteca pastele cu carnita.

Se serveste fierbinte cu muraturi! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vita cu spatzle" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita