Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 6 Oct 2016 | 3953 vizualizari

 

Probabil ca nu se compara cu gulasul facut la ceaun, dar chiar si asa, preparat la slow cooker-ul Crock-Pot 3.5 l, a iesit tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 buc de carnati
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei kapia
  • 6-7 cartofi albi
  • 2-3 lingurite pasta de ardei
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 2 foi de dafin
  • sare, piper dupa gust
  • frunze de patunjel
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot:

Carnea se spala, se sterge cu prosoape absorbante si se taie bucati potrivite. Carnatul se taie felii.

Ceapa se curata si se taie marunt. Ardeiul se spala si se taie cubulete. Cartofii se curata, se spala apoi se taie felii pe lungime.

Se pune uleiul in vas, se adauga ceapa si ardeiul. Se aseaza apoi cartofii, iar deasupra se pune carnea si feliile de carnat. Se presara deasupra boiaua si chimenul macinat, pasta de ardei, apoi se adauga apa aproape cat sa acopere ingredientele.

Se acopera slow cooker Crock-Pot cu capacul, se conecteaza aparatul la sursa de curent si se seteaza pe optiunea high pentru 4 ore.

Inainte cu o jumatate de ora de expirarea timpului, se adauga foile de dafin si se potriveste de sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul verde, se mai lasa putin acoperit dupa care se serveste alaturi de muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte legume: morcovi, telina, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata la slow cooker Crock Pot