cred ca oricui ii place gulas,va servesc cu mare drag :)
Se taie ceapa si celelalte legume dupa preferinta.
Carnea de porc se taie cubulete.
Intr-o oala de 5 l se pune uleiul de masline ,se lasa la incins,apoi se adauga ceapa tocata marunt,se caleste foarte bine apoi se adauga lingurita de boia si pasta de tomate,se mai caleste usor apoi se pune carnea si vinul si se caleste bine.
Se adauga apa ,circa 700 ml.
Se lasa sa fiarba.Dupa o jumatate de ora se adauga si legumele si condimentele ,dupa gust.
Se lasa sa fiarba inca o ora ,pana isi formeaza sucul propriu.
Cand este gata se adauga si patrunjel verde ,tocat marunt sau alte verdeturi ,dupa gust.
Se serveste langa o garnitura de cartofi sau orez,spätzle sau paste.
Pofta buna!
1
Carnea se lasa sa fiarba separat,apoi se adauga legumele si condimentele.
2
50 ml de vin alb,ii da un gust mai aromat.
3
ulei de masline,este sanatos .