Guguluf cu visine

de Sidy in Prajituri, 7 Iun 2010 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 borcan visine fara samburi( pus pe iarna)
  • unt pentru uns forma
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu visine:

Intr-un vas mai inalt batem bine cu mixerul , galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat pina se albeste si se face ca o spuma.Adaugam uleiul incet ca la maioneza , batand in continuare compozitia.Adaugam faina si amestecam bine de tot cu mixerul.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare , apoi le adaugam la coca avand grija sa amestecam incet, de sus in jos albusurile ca sa nu se rupa.
O forma de guguluf o ungem cu unt si o tapetam cu faina. Un pumn de visine( dupa ce au fost scurse bine) se imprastie in partea de jos a formei.Adaugam aluatul si presaram apoi celelalte visine date prin faina, peste coca.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade aproximativ 30-40 minute pina se coace guguluful. Se face proba cu scobitoarea si daca este copt, se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca in forma.
Dupa ce s-a racit acoperim guguluful cu zahar praf si il taiem  felii.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte cu vişine şi bezea