Gris pane

de alen14 in Dulciuri, 20 Noi 2012 | 6281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gris
  • 1l lapte
  • zahar dupa gust
  • 5 oua
  • scortisoara
  • ulei
  • miere de albine sau dulceata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris pane:

Grisul se prepara la fel ca cum se face gris cu lapte insa putin mai consistent.

Se ia de pe foc si se intinde pe o tava in grosime de 2-3 cm. Dupa ce sa raceste se taie felii. Ouale se bat, se adauga putina scortisoara. Bucatile de gris se dau prin ou si se pun la prajit.

Se serveste cu miere de albine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte