Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 38906 vizualizari

 

Pentru o cina merge perfect

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 100 unt
  • 4 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g mozzarella razuit
  • 2 linguri faina alba
  • 150 smantana
  • 4-rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Se decface conopida buchetele mici si se fierbe(eu le fierb pe aburi).

Se unge bine un vas cu unt se presara pesmet foarte fin se pun buchetele de conopida se condimeteaza cu sare si piper.Se bat ouale cu un praf de sare se pune 150 smantana se amesteca bine dupa care se pun 2 linguri de faina alba si se omogenizeaza bine ,dupa care se toarna peste conopida tapetata cu pesmet, peste care am pus intai mozzarella, iar peste sos se pot pune rosii chery sau rosii taiate si cubulete de unt .

Se da tava la cuptor pentru 25 minute la 18o grade pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]