Gratar mixt

de Leontina_Costel1970 in Mancaruri cu carne, 20 Oct 2018 | 2217 vizualizari

 

Toamna cu miros de gutuie si un gratar mixt...sa fie pentru toate gusturile...

 

INGREDIENTE

  • 16 cefe cu os
  • 10 felii piept de porc
  • 12 pulpe de pui dezosate
  • 40 mici
  • sare
  • condimente de porc si pui Delikat
  • ulei
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • carbuni si lemne pentru gratar
  • sunca pentru uns gratarul
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Pregatim mai intai carnea.

Intr-un vas incapator amestecam condimentele de porc, cu putina sare mare, 3 linguri de ulei si dulceata de ardei iute, apoi trecem fiecare bucata de ceafa si piept de porc prin acest amestec.

Separat facem amestecul pentru pui. Lasam carnea la odihna cca 4 ore. Apoi ne apucam sa pregatim gratarul, ungem gratarul incins cu sunca, apoi asezam carnea in aceasta ordine, ceafa de porc, apoi pieptul de porc, pulpele de pui si la final micii.

Am servit cu un sos din rosii si ardei copti, amestecati cu usturoi tocat, sare, piper. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bunatati la Dry Cooker