Gratar de 1 Mai

de Angelina_Elena in Pui, 2 Mai 2013 | 2813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de 1 Mai:

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.

Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.

Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline. 

Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.

Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.

Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.

Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.

Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la gratar