Gratar cu condiment Kotanyi

de cati in Porc, 16 Mai 2011 | 4060 vizualizari

 

Am vrut sa facem friptura,dar daca vremea a fost asa de placuta am facut gratar.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc
  • 1 plic Kotanyi Mix ptr friptura de porc
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar cu condiment Kotanyi:

Am presarat condiment peste toata carnea, pe ambele fete.

Am pus intr-o cutie cu capac la frigider si am lasat sa stea peste noapte.

A doua zi,am pus feliile pe gratar si le-am intors cand s-au rumenit pe o parte.

Le-am luat jos de pe gratar cand s-au rumenit si pe partea cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar cu condiment Kotanyi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu capere