Gomoshio

de nadina73 in Conserve, 16 Mar 2010 | 5410 vizualizari

 

un condiment super bun cu specific japonez(gomo-susan iar shio-sare traducere din japoneza)

 

INGREDIENTE

  • 18o g susan
  • 20 g sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomoshio:

Se pune susanul sa se prajeasca (aveti grija ca sare susanul in tigaie foarte tare) aproximativ 10 minute apoi se pune sarea de mare mai grunjoasa

Se macina nu foarte fin

Este un condiment extraordinar de bun pentru friptura de pui,porc,peste,paste,ou,ciorbe,branzeturi,,,,,,,are un gust foarte bun si placut(atentie sa nu fie carnea condimentata inainte ,altfel va fi prea sarata)

Mie personal imi place tare mult il folosesc la foarte multe preparate

Are un miros foarte placut si bun,nicidecum de susan

Se pastreaza in borcan in frigider sau la loc mai racoros 3-4 luni de zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomoshio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Suc si sos de rosii