Gomoshio

de nadina73 in Conserve, 16 Mar 2010 | 5030 vizualizari

 

un condiment super bun cu specific japonez(gomo-susan iar shio-sare traducere din japoneza)

 

INGREDIENTE

  • 18o g susan
  • 20 g sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomoshio:

Se pune susanul sa se prajeasca (aveti grija ca sare susanul in tigaie foarte tare) aproximativ 10 minute apoi se pune sarea de mare mai grunjoasa

Se macina nu foarte fin

Este un condiment extraordinar de bun pentru friptura de pui,porc,peste,paste,ou,ciorbe,branzeturi,,,,,,,are un gust foarte bun si placut(atentie sa nu fie carnea condimentata inainte ,altfel va fi prea sarata)

Mie personal imi place tare mult il folosesc la foarte multe preparate

Are un miros foarte placut si bun,nicidecum de susan

Se pastreaza in borcan in frigider sau la loc mai racoros 3-4 luni de zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomoshio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Mitinita 1

13.08.2011, 17:50

De cand tot caut condimentul asta si nu l-am facut ca majoritatea retetelor cereau susan negru...o sa fac si eu

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii