Gogosi inele

de Sim0na in Prajituri, 28 Noi 2012 | 6237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie (25 g)
  • lapte dulce
  • esenta vanilie
  • sare
  • zahar pudra
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi inele:

Drojdia am desfacut-o in putin lapte caldut si am lasat-o la crescut cca 15 minute. Am amestecat faina cu drajdia desfacuta si lapte, iar la final am pus putina sare. Am framantat un altuat elastic si nelipicios. 

Am lasat la crescut cca 1 ora, la loc caldut.

Cand aluatul a crescut frumos, am intins o foaie cu grosimea de cca 1 cm, iar ajutandu-ma de 2 pahare am format inelusele, pe care le-am prajit in mult ulei.

Inelusele le-am scos pe servete absorbante, apoi le-am trecut prin zahar pudra si le-am mancat cu mare pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi inele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]