Gogosele umplute cu crema de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 4755 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat :

  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa

Umplutura

  • 100 gr branza de vaci
  • 150 gr telemea
  • 50 gr parmezan
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele umplute cu crema de branza:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac  cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min. 
Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si  mararul taiata marunt. 
Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.


Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval