Gogosele cu nutella

de RuxyRux in Dulciuri, 15 Sep 2015 | 6124 vizualizari

 

Rapide si delicioase....numai bune la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaci mai scursa
  • 3 linguri nutella
  • 3 linguri lapte condensat
  • 2 oua
  • 4 linguri amidon
  • 6 linguri faina
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja de lamaie
  • 1 lingurita praf de copt stins cu o lingurita zeama de lamaie
  • faina pentru infainat
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu nutella:

Se amesteca branza de vaci cu laptele condesat, se adauga ouale, sarea, vanilia, coaja de lamaie, amidonul, faina , praful de copt stins cu zeama de lamaie si se omogenizeaza bine compozitia cu un tel.

Se trec mainile prin faina, se ia cate o bucata de aluat si tot cu ajutorul fainii i se da o forma rotunda, se pune in mijloc cu lingurita nutella cat dorim( nu prea multa totusi) si apoi se strange ca un saculet. Ne ajutam din nou de faina sa ii dam forma de gogosica.

Este ideal sa le facem pe toate inainte sa le prajim.

Incingem uleiul in tigaie si prajim gogosile la foc iute 20 de secunde apoi la foc mic spre mediu avand grija sa le intoarcem de cateva ori pe toate partile.

Se vor scoate gogoselele pe hartie absorbanta si apoi se vor pudra dupa dorinta cu zahar pudra vanilat. 

Aceste gogosele sunt foarte bune calde, chiar fierbinti....dupa ce se racesc...isi mai pierd din farmec!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu branza de vaci si smantana