Gogosele cu gem de caise

de Zamfira in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt (1/2 pachetel)
  • 1 zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • ulei
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu gem de caise:

Omogenizam foarte bine oul cu iaurtul, apoi adaugam 3 linguri de zahar, esenta de vanilie, praful de copt si faina. Amestecam toate ingredientele si vom obtine o compozitie de consistenta unei smantani mai groase. Punem ulei intr-o tigaie si cu o lingura formam gogoselele, le punem in uleiul incins ajutand cu degetul scurgerea aluatului. 

Prajim gogoselele pe ambele parti pana cand devin rumene. Le scoatem pe servetel, apoi le pudram cu zahar pudra vanilata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de prune si pere