Gogosari umpluti cu conopida in otet

de ralu_ca in Conserve, 10 Sep 2013 | 35733 vizualizari

 

ei sunt preferatii mei

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 3 conopide
  • 4 l otet
  • 2 l apa
  • 4 cani zahar
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • hrean
  • 1 lingura sare la litru otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida in otet:

Intr-o oala am pus la fiert otetul, apa, zaharul, sare, foi dafin, boabe piper si mustar. Gogosarii curatati si conopida buchetele se trec prin lichidulfierbinte. se lasa cateva secunde, amestecand. Cand s-au racit, cat de cat, punem cate 1 sau 2 buchetele conopida in fiecare gogosar. I-am asezat in borcan, cum se vede in foto, am taiat fasii de hrean si i-am asezat printre gogosari si cateva feliute de morcov, iar cand borcanul se umple se toarna lichidul pana se umple borcanul. Am pus capacul, nu capsat, astfel incat sa pot verifica lichidul si unde a mai fost nevoie, am adaugat. dupa aprox 3 ore, am inchis bine capacele si le-am asezat in pivnita, asteptam sa fie consumate la iarna.

TIPS-URI

1

3 borcane de 5 kg

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet