Gogosari murati

de oana_pisicutza16 in Muraturi, 28 Sep 2011 | 5487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari 
  • 11 linguri sare
  •  1 litru de otet 
  • 500 g zahar 
  • Piper boabe
  •  Foi de dafin
  •  Hrean
  •  Cateva frunze de telina
  •  Borcane de 0.720 kg
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Se curata gogosarii de samburi si se taie feliute

Se pun peste iei sarea, zaharul si otetul si se lasa asa timp de o zi

Pe fundul borcanului se pun cateava frunze de telina si piperul boabe, dupa care se pun gogosarii indesati bine

Se pun in fiecare borcan aprox 3 buc de hrean si cateva foi de dafin

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele (pentru iarna)