Gogosari la otet

de mihaelaM in Conserve, 22 Oct 2011 | 9001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6kg gogosari
  • 700gr zahar
  • 6linguri sare
  • 700ml otet
  • 1plic conservant
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari la otet:

Gogosarii ii splam bine apoi ii taiem in doua sau in patru depinde cum vreti sa-i faceti si mai depinde si de cat de mari sunt.

O data taiati si fara seminte ii punem intr-un vas mai mare peste care vom pune zaharul,sarea,otetul,pliculetul de conservant,foile de dafin ,boabele de mustar si boabele de piper dupa care vom amesteca.Ii vom acoperi si ii vom lasa asa pana a doua zi ,dar din cand in cand ii vom mai amesteca(cam de 6-7 ori).

Adoua zi veti vedea ca ei plutesc in sucul lasat.Acest suc il vom pune peste ei in borcane dupa ce ii vom aseza.Vom pune capacul si ii vom pune in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri