Gnochi cu perisoare din branza cu sunca

de adela1981 in Paste, 30 Mar 2012 | 3559 vizualizari

 

Un experiment aceste perisoare, eu zic ca este unul reusit, ramane doar sa incercati si sa va spuneti parerea, au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr branza de oi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura pesmet (optional )
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • 200 gr paste gnochi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnochi cu perisoare din branza cu sunca:

Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele.

Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min.

Intre timp fierbem pastele al dente.  Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra. 

TIPS-URI

1

Se pot pregatii cu rosii proaspete, iar in loc de oregano, adaugati busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnochi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, mere si stafide