Ghiveci de legume (leci)

de manu_ela in Mancaruri de legume, 29 Aug 2013 | 8895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • un gogosar
  • 6 rosii mari
  • 7 oua
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume (leci):

Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeii si gogosarul. Se adauga rosiile taiate si se lasa sa fiarba pana scade sucul de pe ele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La sfarsit se adauga ouale batute cu putina sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume (leci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]