Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

de Dya Daniela Andrei in Slow Cooker, 14 Iun 2016 | 5658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpă de porc
  • 2 ardei capia roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 morcovi mari
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • o bucată de ţelină
  • 2 bucăţi de păstârnac
  • 3-4 cepe albe
  • câteva roşii
  • o vânată
  • o mână de păstai
  • pătrunjel proaspăt
  • 200 ml suc de roşii
  • Sare după gust
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot:

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului Crock-Pot -ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.

Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.

Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.

Se serveşte cald. Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]