Ghiveci de legume cu orez

de mihasara in Mancaruri de post, 4 Noi 2015 | 5162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 conserva de rosii taiate in suc de rosii
  • 2 cani de orez fiert
  • 50ml de ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu orez:

  1. Curatam, spalam si taiem legumele julien.
  2. Punem uleiul la incins intr-o cratita si adaugam ceapa  si ardeiul tocate supa cum spuneam, julien:.
  3. Adaugam sare si piper si punem capacul.
  4. Din cand in cand amestecam sa nu se lipeasca .
  5. Cand s-au inmuiat legumele, adaugam si cutia de rosii.
  6. Lasam pe foc pana se formeaza un sos din rosii si adaugam cele doua cani de orez fiert.
  7. Mai lasam sa dea cateva clocote, dupa care stingem focul si presaram verdeata,
  8. Este excelent atat cald cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu orez" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez