Ghiveci de legume

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2014 | 3698 vizualizari

 

Foarte gustos bun pentru zilele de post si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 1 conopida
  • 50 ml ulei
  • 50 g pasta de rosii
  • sare,piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Ceapa se caleste putin in ulei, se adauga legumele taiate cubulete se adauga apa cat sa acopere toate legumele si se fierbe, cand sunt aproape fierte se adauga pasta de rosii, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa la fiert pana sunt gata legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume