Ghiveci de legume

de adinaciosescu in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 4842 vizualizari

 

Cred ca toata lumea l-a prestat macar o data...
Mie imi place in mod deosebit.

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • ardei gras
  • rosii
  • dovlecel
  • verdeata
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

In putina untura sau ulei,calesti ceapa taiata pestisori,o lasi sa se inmoaie,si pui ardeiul fasii.

Cand s-au inmuiat bine,adaug rosiile decojite,taiate cubulete,dovlecel(in floare)taiat cubulete.

Condimentezi,eu pun doar sare,vegeta si piper.Cand a fiert pun verdeata din abundenta.

Fierbi  orez in apa putin sarata.Daca vrei il amesteci cu ghiveciul,daca nu...servesti alaturi sau...deloc.

Poti servi ca fel principal sau ca si garnitura la friptura.

TIPS-URI

1

eu folosesc ceapa rosie.Imi place mult mai mult

2

folosesc legumele in cantitati aproximativ egale

3

orezul este facultativ

4

decojesc rosiile,baiatului meu cel mare nu-i plac cum se rasucesc.ca sa le decojesti mai bine le treci prin apa clocotita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]