Ghiveci cu cascaval

de amalia01 in Mancaruri de legume, 19 Ian 2013 | 3573 vizualizari

 

O COMBINATIE NOUA,DE INCERCAT...CU CASCAVAL PANE`.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi 
  • un dovlecel 
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mari 
  • 1/2 cana de orez
  • 1 conserva de ciuperci( 400 g)
  • 250 ml ulei de masline
  • 2 lingurite de pesmet alb
  • cascaval ras (hochland) pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu cascaval:

- ceapa,dovelecelul,cartofii si ardeii se spala,se curata de coaja si se taie cubulete,apoi se calesc in 100 ml de ulei;

- se adauga ciupercile scurse si oparite;

- rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste legume;

- se adauga orezul si 2 cani de apa rece;

- se da la cuptor pentru 45 de minute

- feliile de cascaval pane se taie cu un pahar (pentru aspect) si se rostogolesc prin pesmet, apoi se prajesc in restul de ulei incins;

 

MOD DE SERVIRE:

- se serveste cald, cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Duchesse