Ghiveci calugaresc

de MotanLaOale in Porc, 13 Noi 2012 | 8730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 250 g fasole verde si galbena(congelata)
  • 250 g mazare (congelata)
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 6-7 rosii
  • 3 ardei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.

Legumele se spala, se  curata si se taie in bucati.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute carnea si ceapa.

Se adauga morcovii si albitura si putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).

Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.

Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.

Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.

La final se adauga verdeata tocata si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ghiveci de legume