Ghiveci calugaresc

de MotanLaOale in Porc, 13 Noi 2012 | 9141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc
  • 2 vinete mici
  • 2 dovlecei mici
  • 250 g fasole verde si galbena(congelata)
  • 250 g mazare (congelata)
  • 3 cepe
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 6-7 rosii
  • 3 ardei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci calugaresc:

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.

Legumele se spala, se  curata si se taie in bucati.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste cateva minute carnea si ceapa.

Se adauga morcovii si albitura si putina apa si se lasa la fiert 10 minute.(Este preventiv pentru cazul cand morcovii sunt tari si se fierb greu).

Se adauga ardeii taiati si se presara vegeta si piper.

Se adauge fasolea verde si mazarea congelata si se mai fierbe 10 minute.

Se adauga vinetele, dovleceii si cartofii si se mai fierbe 25-30 minute.

Se adauga rosiile si se mai fierbe 10 minute.

La final se adauga verdeata tocata si se introduce in cuptor 10-15 minute sa prinda o culoare frumoasa.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci calugaresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ghiveci de legume