Gem de caise – Multicooker

de madi_marin in Dulceata / Gem, 26 Iun 2014 | 7948 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.06.2014, 21:05

Mmm, vreau sa il gust

madi_marin 1

26.06.2014, 21:08

Rocs...ma bucur ca iti place

Constelatialeu 1

26.06.2014, 21:09

La Ploiesti sunt ieftine caisele,la Campina tare scumpe...

Cris2711 1

26.06.2014, 21:09

Wow,ce prezentari frumoase

diaconta 1

26.06.2014, 21:35

diaconta 1

26.06.2014, 21:36

e si preferatul meu

Ela68 1

26.06.2014, 21:40

imi place, e foarte aromat

Merisor 1

26.06.2014, 21:43

si preferatul nostru

Lau 1

26.06.2014, 21:49

bunnn

Lia_ 1

26.06.2014, 21:51

toate cu gelifiantul asta; cred ca e de mare ajutor;
compozitii si poze superbe asa cum imi plac

Dya Daniela Andrei 1

26.06.2014, 22:11

Angelina_Elena 1

26.06.2014, 22:15

Minunat si aromat gem! Superba prezentare!

gaby_duceag 1

26.06.2014, 23:27

ce fain ara
ta

gaby_duceag 1

26.06.2014, 23:27

adica arata

T I M E A 1

26.06.2014, 23:57

simona72 1

27.06.2014, 08:00

Tare buuun!

MOKUSKA 1

27.06.2014, 09:20

E foarte bun!

- Andreea - 1

27.06.2014, 10:41

Bun si aromat

tarasmariana 1

27.06.2014, 18:47

laura_n 1

29.06.2014, 15:21

chiar deliciosenie

Panacris 1

27.08.2014, 22:37

susu 1

15.10.2014, 19:13

foarte tare, si eu am facut o gramada de conbinatii la gemuri, interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caise făcute gem a la Panacris