Gem de caise cu zahar gelifiant

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 29 Iun 2016 | 13398 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.06.2016, 20:48

Heeeei, ai zis ca e gata cu dulceturile, dar nu te poti abtine

Constelatialeu 1

29.06.2016, 21:02

Rocsi am zis, dar prea imi faceau cu ochiul caisele si le-am luat si la pret bun...

Criss 1

29.06.2016, 21:11

Adauga comentariu...

Satisfyyourcravings 1

29.06.2016, 21:14

Unul din preferatele mele!

Rocsi 1

29.06.2016, 21:27

No, atunci e bine asa

Rahela Velicu 1

29.06.2016, 21:33

ce bun si aromat!

diaconta 1

29.06.2016, 22:14

Un deliciu

sebirizescu 1

29.06.2016, 22:49

mirela0911 1

30.06.2016, 06:44

Ioi, ce culoare faina are!

Merisor 1

30.06.2016, 06:51

Ce culoare frumoasa are!

AndrutzaP 1

30.06.2016, 09:26

Ador gemul de caiseeeee

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:50

bun bun

Gherca Daniela 1

30.06.2016, 16:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:18

Ce culoare frumoasa! N-am incercat inca zaharul gelitifiant si chiar sunt curioasa cum "se pastreaza" gemul.

cristeena20 1

30.06.2016, 19:34

Ce-mi place!! asta e dulceata adevarata

Andra_Constantinescu 1

30.06.2016, 20:23

Preferatul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de pepene galben si piersici