Gateau a l'Orange

de dentistutza in Dulciuri, 24 Mar 2012 | 3688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua separate albusuri/galbenusuri
  • 1.5 cani zahar
  • 1/2 cana ulei
  • coaja rasa de la 2 portocale
  • un pahar zeama de portocale
  • 2 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 60 gr. nuci caramelizate in 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gateau a l'Orange:

Cele 4 galbenusuri se mixeaza cu 1 cana zahar+ zahar vanilat pana se albesc.Se toarna uleiul in fir amestecand  continuu. Apoi se adauga coaja si zeama de portocale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma cu praful de sare si apoi cu 1/2 cana de zahar. Cele doua compozitii se amesteca cu grija, cu o paleta si apoi se incorporeaza si nucile caramelizate, racite si tocate cu cutitul. Tava de copt se unge cu ulei si se introduce la cuptor la foc potrivit pentru aprox. 25 minute. Se taie cand s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gateau a l'Orange" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]