Fursecuri fragede

de Bya Ralu in Dulciuri, 20 Noi 2016 | 14508 vizualizari

 

Reteta luata de la Deyu! super bune :X eu am folosit cocos in loc de nuci :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 125 gr zahar
  • 125 ml ulei
  • 2 oua
  • 20-25 gr cocos (sau nuci macinate)
  • esenta vanilie
  • decor (ciocolata alba si neagra cam 50 gr in total)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Intr-un bol, amestecam zaharul cu ouale, pana cand se topeste.

Adaugam treptat uleiul si mixam bine compozitia.

Punem esenta de vanilie, cocosul, amestecam usor si punem faina pana se omogenizeaza.

Se pune compozitia intr-un pos si formam fursecuriile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 10 minute.

Se lasa sa se raceasca.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi cu putin lapte.

Se decoreaza fursecurile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri"Bobite de cafea"