Fursecuri cu malai

de Lau in Prajituri, 20 Apr 2011 | 3466 vizualizari

 

reteta o am de pe blogul lui laura,sunt foarte buni,

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 200 g unt rece
  • 150 g malai
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala
  • pentru ornat
  • 100 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu malai:

din ingredientele mai sus mentionate se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 1 ora.

se intinde o foaie si se decupeaza formele,se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 8 min la 200 grade (sa fie incalzit cuptorul inainte)

se marunteste ciocolata si se se topeste cu 6 linguri de lapte la baie-marie

se lipesc fursecurile cate 2  cine doreste si se toarna glazura deasupra,

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini rulouri de post, cu dovleac

de RODIMUR 8

ieri la 22:27

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri nasturi de catana turcesti