Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)

de LUK in Prajituri, 24 Feb 2011 | 10295 vizualizari

 

gust dulce acrisor..

 

INGREDIENTE

  • 70gr zahar pudra
  • 120gr margarina
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 160gr faina
  •  30gr rahat taiat bucatele mici
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • zahar pudra pentru ornat(optional)
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si rahat(de post):

Margarina moale(la temperatura camerei) se mixeaza foarte bine cu zaharul pudra ,zaharul vanilat si coaja de lamaie. Dupa ce s-au omognizat se adauga zeama de lamaie si faina, treptat. Mixam cat se poate cu mixerul apoi scoatem coca pe blatul de lucru si incorporam restul de faina prin framantare. Va rezulta un aluat elastic.

Intindem o foaie de 1-2cm si taiem forma dorita. Eu am folosit un pahar mai mic pentru a decupa rotund. Asezam in tava pe hartie de copt si punem in mijlocul fiecaruia o bucatica mica de rahat.Coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu 25min(pana sunt rumenite frumos). Pudram cu zahar pudra cat sunt fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu afine